Tuesday, August 3, 2010

Elixirul...clătitelor

Mă macină de prin liceu un gând. Ce dracu bagă franțuzii în clătite, de au o aromă şi o savoare aparte, pe care personal nu am mai întâlnit-o nicăieri??!? Şi credeți-mă, dau din coadă precum un căţeluş care vede un cârnat când aud de clătite, ne-ratând nici o ocazie de a le savura. Credeam ca e un secret magic, o chestie de genul albastru de Voronet, de nu se poate realiza decat acolo. Ei bine, doamnelor, domnisoarelor, soacrelor si verişoarelor misterul a fost elucidat, iar cei care încă se chinuie sa dezlege codul lui Da Vinci pot fi invidioși. Secretul e..........cassonade. E ingredientul magic, cireaşa de pe tort, miezul din dodoaşca vorba lu Badea, bomboana de pe coliva sau orice alt clişeu va vine în minte. E nemaipomenit........
Acestea fiind zise, lansez invitaţia, cât se poate de serioasa, de a-mi satisface acest moft, tinerelor domnite, necăsătorite sau căsătorite, blonde sau brunete, neapărat pasionate şi pasionale. Sunt deschis la negocieri pentru răsplată, indiferent de cerinţă.

9 comments:

 1. tu de ce si de cand ai reclame pe blog? la cei 3 oameni care te citesc iesi pe minus :P

  ReplyDelete
 2. aaaaa....am vrut sa vad cum e.

  ReplyDelete
 3. domnitele pot fi si crete? sau nu conta?

  ReplyDelete
 4. pot si si crete nici o problema, nu fac discriminari:)

  ReplyDelete
 5. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

  ReplyDelete
 6. ba mai scrie si tu ceva, ce dracu!!!

  ReplyDelete
 7. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  ReplyDelete
 8. Buna
  Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru ca as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-anunturi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice).
  Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este negativ sau pozitiv. Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
  Va doresc o zi buna si tot ce va doriti.

  ReplyDelete