Tuesday, May 11, 2010

Un mic zambet in coltul gurii

Chiar daca sunt afectat de decizia prea iubitului nostru conducator in mod direct, si mi-as dori ca toti de la putere sa moara in cancer si chinuri groaznice, in timp ce eu ii privesc sfidator savurandu-mi berea, nu pot sa nu am si o mica satisfactie, ca doar sunt roman si ma bucur de raul altuia. Am de-a dreptul orgasm intelectual cand vad privirea deznadajnuita a celor care l-au votat pe chelios, in speranta ca vor trai bine.
Ei bine nu mi-e mila nici un pic ca nu va mai puteti plati ratele, si o sa muriti de foame. Parca eram fericiti ca am scapat de comunism, voi acuma ati ales dictatura? Na bine aveti dictatura. Nu ca aialalti erau mai buni dar, era o marioneta in frunte care asculta de mai multi, si in plus aia chiar au zis ca vor face asta. Am doar fericirea ca nu am fost fraierit ca unii din voi. Eu nu cred in baliverne, si nu imi place sa fiu prostit, cum nu stiu de ce unora dintre romani le place la greu. Vine comandantul si zice...vreti cacat?...si voi da da da da cu limbile scoase dand din coada ca un catel care a vazut un cabanos prajit.
De abia astept sa vad iesiri in strada, bocete, violente, oameni iesiti de sub control, politisti si jandarmi loviti cu pietre, apoi riposte ale acestora spre protestatari. Voi sta cuminte la televizor crezand ca e vreun film a lui Tarantino. Poate ma voi uita si la reluari. Si voi zambi cinic. Ca si acum.

2 comments:

  1. Dacă nu-ţi iei şi popcorn, iar apoi să-i bagi o recenzie pe blog, tot degeaba!

    ReplyDelete
  2. Am popcorn, imi iau si o cola(fara nu are farmec), si acum ca m-ai provocat o sa bag si o recenzie:D

    ReplyDelete